yasa

kural kural kural.. al sana kural; noktadan sonra büyük harfle başlamak yasak.
bu sitede kanun da benim devlet de !

26 Mart 2011 Cumartesi

van münits !

valla bravo sınavı böylesine abidik gubidik bir tarihe, saate koydunuz.
tessadüfen habertürk ün sitesinde gördüm de haberim oldu.
sırf bu yüzden yarın sınava binlerce genç giremez de sınavı başka bir haftaya ertelerlerse valla sağlam bir küfür yiyecekler milletten. başta benden.
uyarmadı demeyin.
Pazar günü yapılacak YGS'ye girecek öğrencileri olası aksaklıklardan korumak amacıyla hükümet yaz saati uygulamasına tüm dünyadan bir gün geç olarak 28 Mart Pazartesi günü geçme kararı aldı. 

Lakin pek çok kişinin farkında olmadığı bir tehlike aslında yanı başımızda hatta elimizin altında duruyor olabilir; cep telefonumuz.

Telefonların çoğu tarih ve saati otomatik ayarlamak üzere programlanmıştır; özellikle de akıllı telefonlar.  Telefonların saatlerin yerini aldığı gerçeği pek çok araştırmayla ortaya konmuşken, ülkemizin dünyadan 1 gün geç olarak yaz saatine geçecek olması, zamanı cebinden takip edenler için ciddi bir sıkıntı yaratabilir.
Sınava girecek öğrencilerin sorun yaşamaması için alınan bu karar, özellikle de bu öğrencileri etkileyebilir çünkü telefonu saat olarak en yaygın kullanan kişiler gençler. Saati öğrenmek ve çalar saatle uyanmak için telefonunuzu kullanıyorsanız kendisini otomatik güncelleyen cihazınızın bunu yapmasını engellemeniz gerekiyor. Aksi taktirde gününüz bir kaosa dönüşebilir.
http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/614169-ayariniz-sasmasin